Vlasti u Srbiji obećavaju: Ne brinite, neće biti posla!

0

Sve stranke u Srbiji danas su izdale zajedničko saopštenje za javnost koje je objavio jedan nezavisni portal, navodeći da građani Srbije nemaju razloga da budu zabrinuti, jer i u narednim godinama kao i do sada, većina njih moći će da odmara svaki dan.

“Privreda će ostati na istom nivou ako ne i lošija, većina građana će moći nesmetano odmarati tokom cele godine, neke firme će i dalje raditi ali plate neće biti redovne, tako da oni koji su zaposleni svoje slobodno vreme mogu provoditi odmarajući kod svoje kuće, jer smatramo da nema potrebe da troše novac na putovanja i kojekakve budalaštine, ako novac uopšte budu imali”, stoji u saopštenju koje su zajednički iznele sve stranke u Srbiji.

U saopštenju se još navodi da od obećanja koje stranke daju u predizbornoj kampanji, o milionima investicija, hiljadama novih radnih mesta, boljem životu i sl. neće biti ništa i da je to samo procedura koju moraju odraditi zbog stranih posmatrača i sponzora.

Naime, u posljednje vreme kod građana se stvorila panika da bi se neki od obećanih kredita mogao realizovati, pa su političari ovim saopštenjem brzo reagovali i demantovali sve špekulacije.


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...