TURISTA IZ PIROTA ZA JEDAN DAN POTROŠIO čak 30 evra na crnogorskom primorju!

0

KOTOR, CRNA GORA, 26. JUN 2017. – Srpski državljanin Dejan Aleksić iz Pirota je tokom boravka u Crnoj Gori potrošio više od 30 evra za samo jedan dan letovanja, što je šokiralo tamošnju javnost s obzirom da je prosečan iznos koji turisti iz Pirota troše na letovanju oko 1 evro.

Ovu informaciju odmah je objavio poznati Crnogorski list koji navodi da je ovo prvi put od završetka rata u bivšoj Jugoslaviji da je neki Piroćanac potrošio ovako veliki iznos novca, ali i da je bahati turista odmah prekinuo letovanje i vratio se u Srbiju.

Podsetimo, ovaj list je prošle godine objavio kontraverzan članak da su Piroćanci nepoželjni turisti u Crnoj Gori upravo zbog toga što ne troše dovoljno novca.

Po povratku kući Dejan je u izjavi za Klikbejt objasnio o čemu se radi: „ Pre polaska na letovanje kupio sam sebi nekoliko pašteta, kobasicu, sok, pivo i sve stavio u frižider da se hladi, potrošio sam 8 – 9 evra za to. Međutim sve je ostalo u frižideru, što sam primetio tek po dolasku na more, tada je već bilo kasno.

Web preporuke
1 of 11

Hranu sam morao da kupim tamo dok pivo nisam ni kupovao. Da nisam imao kod sebe dovoljno novca ostao bih gladan. Posle ovoga dugo neću na letovanje“, zaključio je izjavu razočarani Dejan.

– ### –


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...