ODUVEK SAM OBLAČIO MAMINE STVARI! Tajna Vulinovog pozivanja žena da služe vojsku veća je nego što mislite!

0

Novopečeni ministar odbrane, Aleksandar Vulin, izazvao je more reakcija, što po društvenim mrežama, što po čitavoj Srbiji, obaveštenjem da su sve žene, radno sposobne, starosti ispod 50 godina, obavezne da prođu vojnu obuku.

Osim što 99% istih ne planira da se odazove, one su osule paljbu po jadnom ministru, nazivajući ga pogrdnim imenima…ali niko do sada nije znao šta se zapravo krije iza ovog poziva.

Kada bi Srpkinje saznale u čemu je fora, možda bi se potrudile da pomognu Aleksandru u svojim namerama.

Dakle, kako iz dobro neobaveštenih izvora saznajemo, Aleksandar Vulin je još kao mali voleo da oblači ženske stvari.

Naš sagovornik, koji nije želeo da otkriva nepostojeći identet, precizno je objasnio zašto Vulin toliko potencira odlazak žena u vojsku.

– Kao mali, često smo dosta vremena provodili zajedno. Jednog dana, došao sam kod njega, da ga zovem da se igramo u dvorištu. Nije bilo nikoga kod kuće, pa sam ušao u njegovu sobu – priča on i dodaje:

Web preporuke
1 of 3

– Ostao sam u šoku kada sam video Aleksandra u majčinoj haljini. Pitao sam ga šta to radiš, a on se postideo i zaključao u kupatilo. Nikada više nismo o tome progovorili. Iskreno, verujem da mu je trauma iz detinjstva, kao i način oblačenja ostao duboko urezan u sećanje, i sa psihološke strane, danas želi da sve žene izgledaju kao muškarci.

Podsetimo, po najnovijem naređenju, sve žene u Srbiji mlađe od 50 godina moraće da prođu obaveznu obuku za davanje prve pomoći i postupanje u vanrednim situacijama.

Pa, drage dame, čizme na noge, puške u ruke i idemo…

Još jedno od nezvaničnih saopštenja, bilo je da će svakoga dana devojke ispraćati Marš na Drinu. Do potpune provere ove informacije nismo uspeli da dođemo, ali, mogle biste sami predložiti šta biste volele da slušate uz mitraljeze na bojnom polju.

Srdačno, vaši:

Klikbejtovci.


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...