NOLE NA UDARU! Agresivni napadači želeli samo jedno od nesrećnog Đokovića! (FOTO)

0

Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković oduševio je trojicu mladića iz Čačka koji su istovarali kamion u Jajincima.
– Evo ga Nole! – uzviknuo je radnik jedne čačanske firme dok je istovarao kamion pun robe u Jajincima.
I zaista, niz ulicu je išao jedan od najboljih tenisera svih vremana, a momci iz Čačka nikako nisu hteli da propuste ovaj trenutak. Novak je uz osmeh pristao da se fotografiše s njima i tako im taj dan učini nezaboravnim. Reklo bi se da je već prebrodio porazu u Parizu.
– Istovarali smo neku robu koju je naručio čovek u Jajincima. Uobičajan dan na poslu, ali da ne bude tako pobrinuo se Nole, koji je nedaleko od nas izlazio iz kola. To nije promaklo mom kolegi, primetio ga i uzviknuo: ‘Evo ga Nole!’ Naravno, prišli smo mu i zamoli da sa njim napravimo fotografiju. On je bez problema prihvatio, pravi je gospodin, običan čovek. Isti je kao na televiziji, vedar, nasemjan – kazao je Senić.

 Nenad je pitao našeg tenisera kako se sada oseća, aludirajući na njegov poraz od Tima.

<


– Biće bolje. Idemo dalje, odgovorio mi je. Video sam da je bio prilično umoran, pa nisam hteo da ga opterećujem raznim pitanjima. Meni i mojim kolegama je bilo drago što smo imali priliku da se slikamo sa takvom veličinom kakav je Nole – zaključio je Senić.
Novak Đoković i njegova porodica provešće nekoliko dana u Beogradu, nakon čega on počinje pripreme za travu i Vimbldon.(Klikbejt.rs/Kurir)

Comments
Loading...