Nedeljni horoskop: NEKO ĆE SLEDEĆE NEDELJE UMRETI, a nekome leže plata sa zakašnjenjem!

0

Ovan

I ova nedelja je obeležena ulaskom Marsa, vašeg vladara, u znak Raka. Kako je Rak mesto i slabosti i snage Marsa, potrebno je da se okružite pouzdanijim ljudima. Bićete prilično nervozni na poslu. Ova nedelja će biti jako dinamična, puna preokreta i nepredvidivih situacija.

Venera je u znaku Bika i najzad Vam daje mir. Možete biti sa nekom osobom koja Vam se baš dopada. Sada je vreme za nove osobe, a ne za vraćanje u prošlost.

Moguć problem sa grlom. Smanjite hladne napitke.

Bik

Nedelja će početi sa mnogo dinamike u komunikaciji, jer Venera je u svom znaku, u Biku. Vi najbolje znate da organizujete posao. Ono što niste uspeli da završite tokom prethodne nedelje, sada ćete uspeti. Imate sreće sa saradnicima. Ako Vaš posao zahteva dosta kretanja bilo bi dobro da se hranite zdravije, inače ćete se preforsirati.

Puni ste energije, željni ljubavi i spremni za neku novu ljubav. Slobodni Bikovi oslobađaju se starih emocija, a one u braku očekuje dobar odnos sa voljenom osobom.

Dobro se osećate.

Blizanci

Merkur je u Blizancima, a pošto je on Vaš vladar sve će ići brže no obično. Ukoliko želite da ostvarite ono što ste zamislili, moraćete da radite malo više nego do sada. Sada možete rešiti neku papirologiju, možete izvaditi nova dokumenta ili bar proverite stara da li su u redu. Prelazak Marsa vaše polje finansija ukazuje na povećane troškove.

Venera u Biku Vam donosi tajne ljubavi, povlačenje u sebe, ali možda će se vraitit i neka osoba iz prošlosti. Bilo bi dobro da se opustite, da se posvetite partneru ako ste u vezi i da budete iskreni.

Dobro ćete se osećati ove nedelje.

Rak

Prošao je pun Mesec u znaku Strelca i doneo Vam novine na poslu. Imaćete neke nove prilike za posao, naročito ako sarađujete sa stranim firmama. Ambiciozni ste. Moguć napredak ove nedelje. Samo je bitno da se ne uplićete emotivno previše u sve što radite.

Što se tiče ljubavi, izvesno je da se dopadate neko osobi koja Vam je bliska ili je obrnuto. Nemojte zatvarati oči pred dobrim stvarima koj mogu da Vam se dese. Priredite neko iznenađenje za partnera.

Bićete pomalo napeti ove nedelje.

Lav

Vaša intuicija će biti maksimalno izražena i ulaskom Marsa u Raka i lako ćete prepoznati opasnosti koje ćete imati na poslu. Ne dozvolite da Vas neko prevari ili iskoristi. Isto tako, ne očekujte preveliku pomoć od saradnika nego sve radite sami. Priliv novca će biti normalan.Venera je u polju karijere pa očekujte uspeh bez obzira na druge ljude.

Neka osoba sa posla vam se može dopasti. Ako ste zauzeti poradite malo više na odnosu sa partnerom.

Moguća glavobolja ove nedelje i problemi sa pritiskom.

Devica

Merkur, vladar znaka je u Blizancima, u sedištu i dosnosi dobre vesti. Izvesne su promene na poslu, ali na bolje. Možda ćete morati da se odlučite između dva posla. Potrudite se da budete vredi i da radite više sa prijateljima, ako postoji mogućnost za to.

Ulaskom Venere u Bika osećate se mnogo bolje. Imate dosta udvarača, al ii dosta flertujete. Moguća veza sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mesta. Zauzeti, nemojte biti previše ljubomorni.

Moguć probem sa cirkulacijom.

Vaga

Period počinje direktnim hodom Jupitera u Vašem znaku. Konačno se osećate bolje, sve Vam ide od ruke, ne nervirate se previše. Očekujte napredak. Bilo bi dobro da date svoj maksimum i da ne obraćate pažnju na ljude koji Vam pričaju kako šta treba da radite. Sarađujte sa ženama više. Mogući su sukobi na poslu.

Oni koji su u braku će uživati, a oni koji su slobodni mogu upoznati neku zanimljivu i novu osobu koja će biti vredna pažnje.

Moguć problem sa pritiskom.

Škorpija

Bićete prilično iscrpljeni od posla. Bilo bi dobro da sarađujete sa osobama koje nisu iz Vašem mesta ili zemlje. To će se pokazati kao prilično uspešna strategija. Budite efikasni iako Vam se ne radi. Nervozni ste zbog novčane situacije.

Preko prijatelja možete upoznati neku stabilnu osobu koja će Vam se dopasti. Zauzeti, sve će biti kako treba ove nedelje, ne brinite.

Moguća prehlada.

Strelac

Jupiter je krenuo direktno i sada možete da odahnete. Sve će biti kako treba samo ne preterujte kao i uvek sa željama, potrebama i zahtevima prema drugima. Malo kompromisa i umerenosti ne može da škodi. Možda ćete imati probleme sa novcem, ali konačno situacija ide na bolje. Ako ste nekom pozajmili novac, sada će vratiti.

Jako Vam je dosadno u vezi, pa pokušajte da popričate sa partnerom kako da sredite ljubavni život. Slobodni, možete upoznati neku mlađu ali jako zanimljivu osobu sa kojom ćete ostvariti konekciju.

Dobro se osećate.

Jarac

Imaćete dosta problema sa poslovnim saradnicima. Ne opterećujte se previše oko svega, nego gledajte da nađete rešenje pre nego što eskalira situacija. Nije ovo period za promene, nego je period kada treba da se ‘spusti lopta’ i sačeka bolje vreme za promene.

Svašta se dešava u privatnom životu. Bilo da ste slobodni ii zauzeti, situacija u ljubavnom životu Vas opterećuje. Ako ste zauzeti ne možete da izađete na kraj sa partnerom, a ako ste slobodni ne možete da nađete zajednički jezik sa osobom koja Vam se dopada. Potrebno je da nađete meru, jer često idete iz krajnosti u krajnost.

Napeti ste.

Vodolija

Imate dosta posla. Prosto ne znate šta biste pre radili. Sve Vam ide od ruke, samo ste pod pritiskom jer su rokovi kratki. Neka muška osoba Vas može iznervirati. Najvažnije je da dobro organizujete posao kako treba.

Na nekom događaju ili u gradu možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom kod kuće.

Provedite više vremena u prirodi.

Ribe

Novac koji čekate dugo treba da stigne u Vaše ruke. Imaćete dosta poslovnih poduhvata, ali ako stvari ne postavite na svoje mesto ne očekujte uspeh. Moguć kraći put.

Potrebne su vam promene. Na putu možete upoznati neki zanimljivu osobu, a zauzeti mogu sa partnerom ići negde.

Dobro se osećate. Bavite se sportom.

Comments
Loading...