Nebojša iz Beograda otkriva! Od sada svi sastanci supružnika KOD CENTRA ZA SOCIJALNI RAD I PINK FONTANE!

0

U toku nemilih događaja koji su zadesili našu zemlju, srpka vladajuća koalicija, na čelu sa Stefanović Nebojšom, rešila je da sprovede određene mere bezbednosti.

Kako, do sada Centar za socijalni rad nije bilo bezbedno mesto za bilo kakvu vrstu sastajanja – na šta su ukazala ubistva 2 žene i jednog deteta, Srbija sada garatnuje da boljeg mesta za sastanke nema.

– Moramo stati na put ovom ludilu i zato je upravo svaki Centar za socijalni rad sada maksimalno obezbeđen. Na ovome se danonoćno radilo.

Takođe, preporučljivo je stajati ispred fontane na Slaviji, kojoj niko i ništa ne može da priđe, a odnedavno je odlučeno da najviše svetlu upravo u pink boljama, jer je to boja televiz…ljubavi.– rekao je za KLIKBEJT muškarac koji je samo nagovestio da se zove Nebojša iz Beograda.

Stefanović se po ovom pitanju nije oglašavao, pa ne možemo sa sigurnošću tvrditi ko je misteriozni prenosilac poruke.

Podsetimo u samo nekoliko proteklih dana, 2 muškarca ubla su 2 žene i jednog četvorogodišnjeg dečaka.

Web preporuke
1 of 3

Pohvala i ideja je takođe stigla i od Željka iz Hajata, koji je naveo da je Pink boja ljubavi i pozvao Srbe da se vole uz ružičaste boje, ali da pojma nema ni o kakvi aferama vezanim za istoimenu televiziju i da je on samo hrišćanin koji želi da pomogne.

Ostaje nam samo da vidimo hoće li se ova ideja realizovati i ko će rešiti pitanje masovnih ubistava, porodičnog nasilja i bede i nemaštine u kojoj živimo.

I da vidimo hoće li se obećanja ljudi iz Beograda ostvariti, ili ćemo, kao i do sada, nastaviti da se ubijamo zbog parčeta hleda, svađe ili nečeg potpuno desetog.

Samo to.


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...