NARKO DILERI PROTESTOVALI ispred Vlade Srbije, tražili svoja prava! (FOTO)

0

BEOGRAD, 26. JUN 2017. – Više stotina narko dilera okupilo se danas ispred Vlade Srbije kako bi izrazili svoj protest zbog ekonomske situacije u zemlji.

Kako Klikbejt saznaje, u proteklih godinu dana više od 280 narko dilera je ostalo bez posla i taj trend se i dalje nastavlja, a država ne preduzima ništa da zaštiti ovu sada ozbiljno ugroženu kategoriju ljudi.

Osnovni razlog ovakve situcije jeste slaba ekonomska moć građana, tako da ni najveći zavisnici nisu u stanju da kupuju drogu za svoje potrebe. Pored toga pojavio se veliki broj falcifikata na tržištu koji su dosta jeftiniji od kvalitetnih proizvoda.

Prema rečima jednog od učesnika protesta, ukoliko je „roba“ jeftina onda se obično radi o običnim tabletama ili duvanu, međutim sve više mladih, posebno „tatinih i maminih sinova“ kupuju takvu drogu koja ustvari i nije droga.

Web preporuke
1 of 11

„Pravih mušterija je sve manje, ili se ubiju ili napuste zemlju, tako da posla ovde skoro da i nema“, kaže T.V. zvani Kudra.

Narko dileri su prisutnim novinarima saopštili da od države traže da im se obezbedi tržište ili finansijski podsticaji, slični onim koje dobijaju poljoprivrednici. Kako saznajemo protesti će biti nastavljeni sve dok ne dobiju obećanja od čelnika države.

– ### –


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...