NAPRAVIO TEŽAK PREKRŠAJ PA SUSPENDOVAN! Policajac suspendovan zbog uzimanja mita u stranoj valuti!

0

S.A., saobraćajni policajac, suspendovan je danas zbog uzimanja mita u stranoj valuti jer je prekršio Zakon o deviznom poslovanju, saznaje izvor blizak policiji.

On je danas od lica čiji su inicijali F.M. primio mito u evrima, ne znajući da je lice F.M. tržišni inspektor. Policajac je primio mito a kada je saznao da mu je nameštena klopka, još više je pogoršao stvar jer je takođe evrima pokušao da podmiti tržišnog inspektora.

Inspektor je odlučio da kazni patrolu sa 50 000 RSD, a načelnik saobraćajne policije je hitno suspendovao policajca S.A., kada je čuo za prekršaj koji je ovaj napravio.

„Ovo je nedopustiv prekršaj, jer ako Zakon o deviznom poslovanju propisuje zabranu gotovinskog plaćanja u evrima, to važi i za nas i mi bi pre svih trebali da ga poštujemo“, rekli su iz Policijske stanice.

Suspendovani policajac nije želeo da daje izjavu za javnost, a kako saznaje naš portal, primljene evre je zadržao. Nekoliko građana tvrdi da su ga u popodnevnim satima videli ispred menjačnice u centru grada.


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...