KLIKBEJT PORTAL PRVOG DANA POSETILO 300.000 LJUDI: Za samo 24 časa postali smo PRVI SAJT u Srbiji! (FOTO)

0

Danas je Klikbejt portal posetilo nešto više od 300.000 ljudi, verujemo da je inauguracija novog predsednika Aleksandra Vučića učinila svoje. Mi smo inače izvan Gemiusovog obračunavanja posete ali smo danas zabeležili vrtoglavi rast poseta, pa shodno tome smatramo da smo prvi sajt u Srbiji. Ustvari, jedini smo.

Kako mi pravimo vesti? Mi vas svakodnevno obaveštavamo o potpunim budalaštinama nadajući se da ćete kliknuti na zanimljive naslove kako bismo zaradili koji dinar, jer da ne zarađujemo ne bismo ni pisali, ne?

Naš IT menadžer u svakom trenutku komunicira sa ljudima na fejsbuku i svađa se po potrebi, cenzuriše vaše neprikladne komentare i dozvoljava samo one koje njemu odgovaraju, jer je iskompleksiran… pa da. A kako drugačije?

I ne zaboravite, mi se nalazimo isključivo na internetima jer nas je žao da neko zbog nas obara drva kako bi trošili struju dok seku iste, obrađuju, prave od njih štafne, letve, kasnije novine od svega toga, štampaju i zamlaćuju hiljade ljudi i izmišljali im poslove, ma hajte… Ovako vi platite internet oko dvaes evra mesečno i mirna bačka.

Web preporuke
1 of 2

Još jednom, hvala vam puno i divni ste. družićemo se mi narednih 10 godina sto posto, jer smo zakupili domen na deset godina, nisu nam dali više… al produžićemo ga obećavamo! Ćaoe!

Otkačena redakcija Klikbejt portala.


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...