KLIKBEJT NA UDARU DRŽAVE A EVO I ZBOG ČEGA

0

BEOGRAD, 29. JUN 2017. – U vrzino kolo medijskih okršaja koje hara medijskom scenom ulpela se i naša redakcija koja zbog interesa javnosti mora biti ućutkana, tako bar neko želi.

Naime, nas osnivač, glavni i odgovorni urednik u daljem tekstu glodur Aleksandar Tešanović od izvora bliskom MUP-u, primio je dojavu iz X-a u 1 za predstojeću, ne to, primio je dojavu iz vrha MUP-a da se sprema informativni razgovor sa njim kako bi se prema procenama naših pravnih savetnika, narušio rad našeg portala što zapravo predstavlja vršenje pritiska na slobodu medija i štampe što je nedopustivo.

Naš osnivač i glavni i odgovorni urednik koji je član svih političkih partija, koji je kao dete pevao čak i “Slobodane mi ti se kunemo”, veoma je zabrinut za ishod tog saslušanja jer kako kaže, nije mu jasno zašto ga mupovci motre i šta je on pobogu skrivio. Sve pare koje je pokr…zaradio, je uredno sakrio i smatra da nema potrebe za bilo kakvim isleđenjem jer veruje da sve što MUP ima da mu je namestio Ivica Dačić, jer je kako tvrdi KlikBejt jedini objavio da je Dačić odvukao Miroljuba Kemiša u sobu za poslugu gde ga je terao da mu svira Miljacku.

Web preporuke
1 of 11

Redakcija KlikBejta oštro se ograđuje od našeg osnivača i glavnog i odgovornog urednika, ako bude bio uhapšen. Nećemo tražiti od strukovnih novinarskih udruženja da reaguju niti ćemo prisiljavati javnost na gnev prema institucijama baš iz razloga što redakcija KlikBejt zna da su sve institucije očišćene od korupcije i da će u slučaju našeg urednika sve biti po zakonu. I ako ga zatvore, baš nas briga, mi ćemo da nađemo novog urednika da nas vodi sigurno, brže, jače i bolje. Možda budemo našli zajednički jezik sa našim predsednikom pa budemo i mi i mi AV-e portal.

Kolegijum Klik Bejt portala koji čeka jogurt iz fabrike Somboled.


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...