Dobrodošli na KLIKBEJT! KO SMO BRE MI I ŠTA HOĆEMO OD VAS? (VIDEO)

0

Dobro, da ne dužimo mnogo. Ili da dužimo, da vas udavimo pa ćete svakako formirati dobro mišljenje? Ne, ne ide tako.

Ko smo mi i šta hoćemo od vas?

Na tržištu bezvrednih, manje vrednih i povremeno – normalnih – portala (pričamo o web novinarstvu), koji plasiraju tačne, netačne, cenzurisane ili manje cenzurisane sadržaje mi vam nudimo – SVE TO ODJEDNOM.

Hoćemo da se pecate na naše naslove, koji će biti tačni, ali i ne moraju da budu. I tu smo otvoreni i jasni. Mora, bre, čovek od nečega da živi.

Naravno, nećemo biti toliko neozbiljni. Pored dobre zabave, nudićemo vam i ozbiljne teme – od istorijskih zanimljivosti, Cece, Arkana i cele porodice, realnih događaja (onih užasnih ali i lepih), sjajnih reportaža (za koje, opet, veliku većinu ljudi u Srbiji zabole uvo, ali zato ste VI drugačiji), Karleuše i Tošića, PAROVA bez kojih se živeti ne može… i na kraju do političkog rijalitija koji pomera granice univerzuma.

Poput nove fontane na Slaviji, naš sadržaj će vam ulepšati dan – ne daj Bože da stvarno mislimo ovo što pišemo.

A NEĆETE VEROVATI i ZANEMEĆETE OD ŠOKA kada pročitate sledeće reči: NISMO POLITIČKI OPREDELJENI.

Što znači – udri, pa ko preživi.

Web preporuke
1 of 3

Nećemo vam nikako reći ko smo. Jeste normalni? Nema šanse. Dovoljno što ionako niko više ne zna ko je ko. Ili svi sve znaju, ali ćute.

Nećemo ćutati. Nemojte ni vi. Pošaljite nam svaku zamerku, ideju, prepravku. Pišite za nas, objavićemo – nama manje posla.

Dakle, klikćite, JER TO JE NAJVAŽNIJE. Nigde nećete saznati istinu, ali kliknite, Čak iako znate da nema ničega unutra. Odmorite mozak. Popijte kafu. Upecajte se.

Srećno vama s nama, a i obrnuto.

(KLIKBEJTOVCI)


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...