DALILA INVESTIRA U SRBIJU: Otvara vrtić “Starleta” u Beogradu!

0

Pobednica 5. sezone “Parova” Dalila Mujić uživa ovih dana u Beogradu. Ona je odlučila u šta će uložiti nekoliko desetina hiljada evra koje je zaradila za 6 meseci koliko je provela u rijalitiju.

Nakon dugog razmišljanja, rešila sam da otvorim privatni vrtić u Beogradu koji će se zvati “Starleta”, koje se očekuje na jesen.

Dalila je iskoristila priliku i posetila Privatni vrtić “Pčelica”, dok je nešto kasnije poznata umetnica imala prijem kod gradonačelnika, koji ju je upoznao sa trenutnom situacijom u gradu.

“Oduševljena sam prijemom gradonačelnika. Beograd je prelep grad sa mnogo mogućnosti, zato sam odlučila i da investirram svoj honorar sa “Parova” ovde. Upoznata sam sa problemom mladih roditelja u Beogradu, a tiče se kapaciteta smeštaja u vrtićima. Na jesen otvaram privatni vrtić isključivo za devojčice”, rekla je gospođica Dalila za naš portal.

Web preporuke
1 of 11

Posle zgrade Opštine, poznata umetnica je posetila Palatu predsednika. Predsednik je bio oduševljen njenom posetom i upriličio joj je prijem iza zatvorenih vrata i bez prisustva medija.

Nezvanično saznajemo da je poznatoj umetnici ponuđeno srpsko državljanstvo. Ovo će popularnoj umetnici biti treće državljanstvopo redu.


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...