BRUKA ŽIVA: Probna grupa Kosovske vojske nije mogla da uhvati lažne teroriste!

0

U Prištini je pre par dana, tajno održana vežba u kojoj je simulirano hapšenje terorista, a Kosovski specijalci ni na vežbi nisu uspeli da ih uhvate, jer su se u prostorijama lažne građevine predviđene za vežbu lažne Kosovske vojske… izgubili.

Nekoliko zaposlenih radnika iz supermarketa preko puta bili su u ulozi terorista, i trebali su da beže glavom bez obzira dok ih Kosovska policija gađa lažnim puškama koje ispaljuju plastične kuglice (AirSoft), dok su specijalci su sa sporednog ulaza trebali da pristupe i da ih spreče da im pobegnu.

Međutim, specijalci su odmah pri ulasku zalutali i vežba je jednostavno propala. Obezeđenje ih je nakon pola sata potrage konačno pronašlo a potom su ih izveli vani.

Web preporuke
1 of 11

Šef lažne specijalne Kosovske vojske kaže da je za ovaj slučaj odgovorna uprava supermarketa, koja im je dala radnike koji se super snalaze u velikom i mračnom prostoru, ali im nisu dali objašnjenje da su u pitanju njihovi najbolji radnici, i da je sreća što je to otkriveno u vežbi a ne u eventualnoj stvarnoj akciji.


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...