Brnabić se uskoro udaje, sve nas je SLAGALA, misteriozni političar već kupio prsten! (VIDEO)

0

Iako javnost bruji da je novopečeni premijer, Ana Brnabić, pripadnik LGBT populacije, kako se i sama deklarisala, došli smo do šokantnog saznanja da ovo zapravo uopšte nije istina!

Naime, svi bi trebalo da se stide svojih optužbi, jer je Ana ovim potezom želela da zaštiti svoju privatnost, od očiju javnsti, pa joj je najlakše bilo da izjavi da je njeno opredeljenje homoseksualno.

Međutim, temelnjim radom i pravim istraživačkim novinarstvom, uspeli smo da otkrijemo surovu istinu.

Zato se moramo vratiti na jednu vrlo bitnu činjenicu!

Majanska naseobina Nim Li Punit, u Centralnoj Americi, krila je otkrovenje. Kada je na tom mestu ( U Belizeu) pronađen privezak od žada, ispisan hieroglifima.

Naučnici su godinama pokušavali da odgonetnu i dešifruju šta zapravo stoji na tajanstvenom natpisu, a onda su ostali u čudu kada su nakon mukotrpnog rada dešifrovali reči:

“BURN-A-BITCH IS NOT GAY.”

– Ostali smo blago šokirani kada smo sve ovo povezali sa dešavanjima u Srbiji. Odmah smo obavestili Vladu i stupili u kontakt sa Anom. Pod pritiskom, sve nam je ispričala, ali je istina ostala u strogoj tajnosti – priča nam Ričard Vels Nepostojeći, jedan od arheologa i predvodnika cele priče.

On dodaje da ni sada ne bi izašao s ovom pričom, da ne vidi koliko Srbi zapravo mrze činjenicu što se premijer Brnabić deklarisala kao pripadnica “sporne” populacije.

Web preporuke
1 of 3

– Prosto neverovatno, koliko su ljudi u Srbiji netolerantni! Ona je u vezi sa čovekom koji ima jake konekcije sa američkom Vladom. Molim vas, nemojte me ništa više pitati- kratko je završio Ričard.

Do objave ovog teksta, pokušali smo da dođemo do premijera, ali za tim nije ni bilo potrebe.

Apsolutno smo sigurni da smo dubinski pokrili ovu temu.

Venčanje će se održati na Slaviji, pored fontane, a muzički repertoar biraće mladoženja.

Ostaje nam da željno isčekujemo događaj, a do tada, spremajte novac, jer će svi građani Srbije umesto koverte biti prinuđeni da plate porez duplo.

Ironično vaši,

(KLIKBEJTOVCI)

Comments
Loading...