ALEKSANDAR VUČIĆ I DALJE SVAKODNEVNO U VLADI, razlog će vas šokirati!

0

BEOGRAD, 26. JUN 2017. – Predsednik Republike Srbije posle inauguracije totalno je pogubio svest i svako jutro umesto u na Andrićev venac on na posao stiže u Nemanjinu 11, – tvrdi imenovani zvaničnik vlade.

– S vrata počne da se dernja, da li smo svi na poslu, šta je dnevni red Vlade kao i da mu spremimo dekrete koje je trebao davno da donese ali zbog silnog posla nije ih nikad potpisao, pa ih se stalno priseća, – priča ovaj imenovani zvaničnik koji je od šoka zaboravio svoje ime i poziciju.

– Znate, onda mu priđe neko od ministara i kaže, gospodine predsedniče vi niste više premijer, vi ste predsednik države i tu se ta agonija okonča, mada, sluteći po njegovoj navici očito je da voli premijersku fotelju jer često ume da nazove preko skajpa iz predsedništva i traži od protokola da lap top smesti u premijersku fotelju i satima priča sa njom, – ispričao je u dahu ovaj zaboravni službenik Vlade.

Web preporuke
1 of 11

Kada smo nazvali Vučića da potvrdi ove navode on se prvo nije javljao na telefon ali posle nekoliko poziva je podigao slušalicu i rekao da je zauzet jer je trenutno kod predsednika države Tomislava Nikolića u predsedništvu.

– ### –


KlikBejt
Njuz Network

Comments
Loading...